måndag 4 februari 2013

PÅ SEMESTER I HUVUDET TILL NEW ENGLANDHej nya vecka! Jag har så trångt i huvudet av alla upplevelser av känslor och intryck, nyorientering och dessutom själva bärande av kartonger att jag är helt matt. Så jag åkte på sommarutflykt i huvudet, eller surfade runt på nätet helt enkelt. På helt andra grejer. Sommar i New England, som i Lexington 2013 vårkatalogen. Helt annat än hur jag ska ha hemma. Och visst tänker man bäst när ett par andra synapser får jobba? Och låta de som bränt vid vila lite :) Så nu blev det sommarinspiration, blåa lakan som jag vill ha i skärgården! Grönt ute, det snöar idag och visst är sportlovet kvar men man börjar ju längta lite... Fanstastiska spröjsade fönster på en hel vägg!
Och en sån gungstol att krypa upp i med en glassdrink...

Och jag som tycker att jag har många kuddar på landet. Här ligger jag i lä! Och de där blommorna doftar hela vägen hit tror jag bestämt :)
New England fasad som heter duga. Jag älskar så många arkitekturstilar, och är det ett välgjort hus med proportionerlig arkitektur är jag allätare. Detta var fantastiskt vackert. Väldigt osvenskt, och har en patina som är helt fantastisk. Trädgården med massa strama gröna väggar och stora häck-bollar i olika storlek var väldigt fin också :) Nu har jag semestrat nog, nu ska jag dyka in i datorn igen.Bild Lexington


3 kommentarer:


 1. And, here I am, one of your readers, living in New England, and going on Scandinavian vacations in my head through your blog! Life is funny.

  SvaraRadera
 2. Love your blogg! Har skrivit det tidigare men jag diggar din icke tillgjorda ton som tyvärr blivit så vanlig i bloggvärlden!
  jag har ett önskeinlägg apropå arkitektur. Om man funderar på att bygga nytt hus och knarkar husfabrikantsidor, möjliga hus och planlösningar m.m. Vad skulle din säg Topp 10 checklista innehålla på ting som borde vara med i det "optimala" huset? Du brukar säga att du gillar klassiskt modernt och jag gillar typ allt jag ser här inne. Vilken typ av exteriör menar du att det innebär? Som sagt, bara ett önskeinlägg som jag hoppas du vill svara på :)/anna

  SvaraRadera
 3. Hahaha life IS funny :)))) Glad you read my blog from way "over there" :D

  SvaraRadera