tisdag 14 januari 2014

(FÖR LÅNGA) HELLÅNGA LINNEGARDINER UTAN FÅLLHej tisdag! Ja, här kör jag igång med jobb jobb jobb, varvat med små renoveringsryck. Stupade huvudstupa över denna fina bild från Himla, och jag inser med ens att mina hellånga linnegardiner som efter flytten varit på tok för korta (sågs senast här) inte behöver vara skämsigt väntar-du-tidvatten-?-korta längre. Jag rycker helt enkelt ut sömmen som jag tråcklat dit, utan att ta hänsyn till att jag inte har tid att fålla upp 2 st 4 metersbreda våder. Jag lämnar dem som de är helt enkelt, och låter dem släpa lite slappt elegant så här. Yes, så ska jag göra pronto. Efter mailen. Efter faktureringen. Efter det där jag skulle göra. Efter att jag plockat undan frukosten. Efter... Jag ger mig själv deadline på väntar-tidvatten-för-korta-gardinerna idag! :)


Bild Himla

2 kommentarer:

  1. Tack för en mycket bra blogg. Lusläser inläggen om gardiner. Att det ska vara så svårt? Här en fråga angående upphängningen. Bor i ett 30-tals hus med 90 mm breda taklister. Hur gör jag man med upphängingen när man har taklister? Dvs, sätter jag takskenan i taket kommer ju gardinen ut en bit. Ser kanske lite lattjo ut? Sätter jag upphängningen under taklisten, kan jag ha skena ändå eller blir det bättre med gardinstång?

    SvaraRadera
  2. Om gardinen inte hänger längre ut än 10-15 cm är det ok. Men vill du att taklisterna skall synas (om de är fina eller stuck eller liknande) så får du hänga direkt under. Du kan absolut ha skena i båda fallen.
    Karin

    SvaraRadera