lördag 15 februari 2014

GUTEN TAG I MODERN VINTAGE VÅNING I BERLINMäklarfirman Fantastic Frank fortsätter att visa enastående snygga objekt. De har utökat till Berlin, och idag ska vi bostadssurfa en våning i den deutsche grosse coole staden.
 Ibland berättar mäklarbilder för mycket om detaljer, eller en bild ser ut att visa en soffgrupp mer än något annat. Och soffgruppen kommer ju troligen att flytta ut? Så, jag gillar mäklarbilder som verkligen med ett säkert öga förstärker arkitekturen i objektet de säljer, mer än något annat. Och i denna våning fångas proffsigt dess karaktäristiska långa klara siktlinjer. Flera rum i fil. Och dessa inredda med ett säkert öga för att förstarka de härliga långa siktlinjerna med sk focal points i slutet av siktlinjen. Här en stor tavla som drar ögat rakt igenom våningen. Inredningen i övrigt är avskalat med vitt, parkettgolv och designmöbler. Och DEN vasen i mitten.
Mera siktlinjer åt andra hållet.
Fantastic Franks sköna storytelling bilder. Här har det warit abendessen mit glamour, ganz klar!
Läckert kök helt i rostfritt.

 


Ovan entré med maffig svart dörr.
Belysningen i korridoren har man löst med byggbelysning på golvet. Sehr schöne Wohnung, tycker jag. Die ganze hela Wohnung kan man se här. Schönen Samstag på er, vänner. 3 kommentarer:

  1. Sååå smakfullt i all sin enkelhet! Tack för att du delade med dig av dessa fina fotografier :). / Helene

    SvaraRadera
  2. Någon som vet var det otroligt snygga matsalsmöblemanget kommer ifrån?

    SvaraRadera
  3. Någon inredningsinstresserad som vet var det fina matsalsmöblemanget kommer ifrån?

    SvaraRadera