lördag 19 februari 2011

POPCORN, MELODIFESTIVAL OCH ......TOSSORInser lite "vuxen-poäng-aktigt" att min käraste ägodel just nu (precis just i detta nu alltså) är mina fårskinnstofflor från Shepherd :))) De står där så inbjudande och väntar på carrara marmorn i badrummet när jag lämnar dem för att gå till jobbet, och väntar likt trogna hundar där jag ställde dem sist. De betyder "nu är jag l-e-d-i-g!". Tossor är inte så mycket inredning kanske, men jag har även Shepherd favoriter som sittdynor både vid arbetsplatsen och i hallen.Flickornas tossor är kanske inte deras käraste ägodel, men de är stooooora favoriter! Femåringen har döpt dem till "tossisar" och tvååringen tar så klart efter...


 Just nu tjatas det om ett par såna här hemma också, av olika anledningar......


Sittdynor-favvisar har vi på fler ställen i huset, här i hallen. Visar lite bilder från Shepherds hemsida också, de ser så majjigt ut!


Ikväll är det bara jag och tjejerna, maken är på herrgalej. Så nu vankas popcorn och tjejmys, femåringen vill se Melodifestivalen, dansa med lite och sjunga i sin mikrofon - alles i tossisar! Önskar er en skön lördagskväll!

3 kommentarer:

  1. Förstår hur du känner för dina shepherd och dina sittdynor. Känner detsamma för mina. Ett värmande välkomnande hem. :) Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Instämmer helt! Här är det soffmys med tossorna på. Underbara! Ha ett trevligt Melodifestivalmys!

    SvaraRadera
  3. Tack! Trevlig kväll ni med tjejer :)

    SvaraRadera