söndag 16 oktober 2011

"MIN" MONTER PÅ HEM & VILLA MÄSSAN

Bild Green Garden Home

I helgen var det Hem & Villa mässan, och ni var säkert många som gick dit. Jag hann inte, eftersom det var dop och långväga gäster för hela slanten hela helgen. Men jag hade ett finger med i spelet ändå, jag har designat en monter som var där! Tillsammans med Ann-Mari på Green Garden Home gjorde jag denna monter. Årets tema var "Naturligt", så vi gick helt in på flätad korg, mycket gröna växter, trärent, gråvitt grus...... Montern blev väldigt fin, tycker jag. Ovan en "vinterträdgård" med sköna korgstolar i riktig rotting. En latte i handen och sjunka ned här bland plädarna? :)



Skön höstfeeling med renfällar och lanterna. 


.......och lite av produkturvalet. Om ni gillar något på bilderna så kontakta Ann-Mari på Green Garden Home så hjälper hon er.



Och hela montern, innan anstormningen. Jag gillar lusthuset som agerar vinterträdgård, med gruset som golv. Mycket arbete - duktiga Ann-Mari - men det var det värt! En envis inredningsarkitekt som jag är glad att du jobbade så hårt och fick dit gruset, sa ju att det skulle bli snyggt :) Jag hörde att mässan var välbesökt, och det glädjer mig. Nu mina vänner, är det söndagskväll och check out.



3 kommentarer:

  1. Åhh, vad fint! Du lyckades verkligen fånga känslan! Jättesnyggt!

    Kram Sofie

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Skulle jag kunna tänka mig att dricka den där latten där :)
    Kram

    SvaraRadera