måndag 20 augusti 2012

VIT FASAD MED SVARTA FODER - SEKELSKIFTESFASADHej nya vecka! Här kommer en fantastiskt fin fasad som jag brukar gå förbi och förundras över hur vacker färgsättningen är på alla detaljer. Och undra hur det där fönstret ser ut inifrån. Huset ligger ett stenkast ifrån mig och jag har funderat på att fota det någon gång men det känns ju inte så schysst. Men nu är det till salu så jag kan låna lite bilder från Hemnet för att spara färgsättningen :) Vit träfasad med svarta knutar och detaljer och rött tegeltak. Huset är byggt vid förra sekelskiftet (1904) och har proportioner, fönstersättningar och en känsla man bara kan drömma om.
Så här ser det alltså ut bakom det där gigantiska fönstret! Och här följer fler bilder på fasaden, för er som söker närbilder på förslag till vit träfasad med svarta foder. Färgsättningen fungerar lika bra till en modern arkitektur; jag har visat ett funkishus med vit puts och svarta foder här. Det här huset var som sagt sekelskifte, och det fungerar ju lika bra.


Det var dagens bostadsglutt, hela hemmet ser du här. Ha det bra och trevlig veckostart på er!Bild Skandiamäklarna1 kommentar:

  1. Fantastiskt hus och vi ska pa visning pa det idag, sa jatteroligt att jag nu ser att du kommenterat det. Vi ar helt kar i bilderna och hoppas att det ar lika fint i verkligheten (och att det inte sticker for mkt i budgivningen...).

    //Therese

    SvaraRadera