måndag 4 juni 2012

MODERNT MODERNT - OCH MERA BESTLITE...Ja, när jag ändå var inne och snurrade i detta hus så insåg jag att det fanns så mycket mer inspiration att hämta än de fantastiska Bestlite. (Som jag jobbar med åt en kund idag, därav inspo på det...) Men i detta danska hem kan man hitta lite av varje, som världens vackraste golv Dinesen plankorna. Ca en halvmeter breda tiljor, visst är de fantastiska? Här i kombination med en väldigt modern vit trappa, som fått en glasvägg som skydd. Så fint. 
Vardagsrum med bokhylla monterad en bit upp på väggen. Smart när man vill bibehålla känslan av ett större golv, eftersom man ser in under bokhyllan blir det optiskt lite större. Ytan är ju "där" fast man egentligen inte kan gå på den...
Och så var det dessa Bestlite igen då... Hur många har de egentligen. (1...2...)Och köksbilden som ni såg tidigare. (..3..4.....5.....)
 Ett sovrum med DEN utsikten. (.....6..)

Helt fantastiska uteplatser i modern stil. Den där ofärgade putsen var så tuff tycker jag.Ett litet paradis. Nä nu, mer jobb och offerter. Vi ses och hörs :)


Bild Bo Bedre dk


2 kommentarer:

  1. Verkligen ett paradis! Vilket hus - wow!

    SvaraRadera
  2. Hej Karin. Faldt lige over dit blogindlæg! Det er på alle måder en fantastisk bolig, og vi er glade for, at vores gulve ligger i så smukke omgivelser :-)

    SvaraRadera