onsdag 27 juni 2012

ETT FINT LITET LOFT UNDER SADELTAKETJag har suttit hela dagen och ritat och ritat och ritat om planlösningen på ett hus med sadeltak. Och försöker hitta bra lösningar. Kanske kan man använda sig av utrymmet under taknocken fast det inte är så högt? Hittade denna bild på nätet och ser man på, så fint det loftet var byggt! Själv hade jag gärna haft ett loft byggt i träspont, fodrat i trä på kanter och spont på undersida och insida som detta. Men troligen hade jag haft allt i penselmålat vitt :) I vilket fall som helst, fenomenalt fint snickerijobb detta. Skall spara i inspo-mappen om jag köper ett hus med sadeltak.


Har man så här lågt i tak på sitt loft så det är ju begränsat vad man kan göra i ett sådant här utrymme. Några låga funktioner får man välja; som gästsäng, myshörna med tv, eller kryp-in för barnen. Nåt hittar man alltid på. Och effektfullt för det stora rummet som har öppet till nock att ha detta att titta på :)


PS Och betonggolv precis som jag har i köket hehe... men mitt är ju temporärt. Har man som jag bottenvåningen direkt på betongplattan skulle det vara lika varmt som att gå med strumporna utomhus...
Bild Fantastic Frank

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar