onsdag 20 juni 2012

NY STJÄRNRESTAURANG I SNYGG DESIGN I STOCKHOLM - GASTROLOGIKJag älskar när bloggen leder till nya spännande kontakter och möten i min bransch. Dinesen golv är jag ett stort fan av, och de är så fantastiska där för de gillar min blogg :) Mutual love. Idag har jag fått se fantastiskt fina pressbilder från ett nytt projekt de varit delaktiga i, som jag gladeligen delar med mig av till er läsare. En nyöppnad restaurang i Stockholm, som jag gärna skulle besöka. En restaurang som lagt vikt vid kvalitet vid val av såväl råvaror och gastronomi, som kvalitet i materialval och interiör. Bästa tänkbara. Jag älskar restauranger som har ett starkt, snyggt och väl genomfört inredningskoncept, vad annars ;) Gastrologik heter nytillskottet, och är designat av arkitekt Jonas Lindvall. Konceptet är ganska enkelt i färg och form, med stora härliga ytor av renaste finaste materialval. Material som står i fin kontrast och samarbete med varann - därigenom blir det exklusivt och elegant! Materialvalen är: bredaste tänkbara ektiljor, koppar, glasgrönt, trärent bord och lädersoffor och en vit bas. Så enkelt och fantastiskt vackert!
Helhetsupplevelsen är super, de breda golvplankorna håller ihop allt och drar med ögat/besökaren in i rummet längs med de maffiga konturerna. Plankorna är 30 mm tjocka, tänk er det, det skulle du kunna slipa om i resten av ditt liv om man investerade i ett :) Behandlingen är vitolja och lack. De snygga pendellamporna i koppar har Jonas Lindwall designat för Wästberg.
Ja vad säger ni, whats not to like säger jag. Stolarna är om jag ser rätt Miss Holly, som Jonas Lindwall också designat. Snyggt matchade i vita stolar med trärent bord, sammanhållet i benens lutning. Balans, balans, enkelt är bäst, å hit vill jag gå!


Bilder via Dinesen press


2 kommentarer:

 1. Hejsan,
  Vilken fantastisk blogg du har och vad duktig du är! Hittade dig för några veckor sedan när jag googlade på samma sorts gardinupphängning som du har i ditt vardagsrum :) Nu har du en trogen följare som gärna förkovrar mig i dina gamla inlägg när det inte kommit några nya att läsa.

  Varför jag egentligen skrev till dig var för att fråga om du har någon aning om vad det är för stolar på bilden ovan från restaurangen?

  Ha det fint!

  Linnéa

  SvaraRadera
 2. Men nu såg jag ju att du hade skrivit det.

  Tack =)

  SvaraRadera