söndag 6 januari 2013

KLASSISK KRISTALLAMPA I MODERN TOLKNING - VINTAGE GOES VERY MODERN
Härliga Söndag! Apfelstrudel och latte macchiato. Jag hittar på nätet en nyhet som har en riktigt laid-back-söndags-elegans, som inger en känsla av klassisk kristallkrona men ändå är formad för nutidens smak. Crystal Bulb från Le Broom/ Artilleriet är en engelsk lampa i kristall, med klassiskt handskuret kristallmönster. Men även om lampan ser så klassisk och elegant ut så använder den LED teknik, och är därmed en lampa enligt dagens standard, dessutom energisnål. Armaturen (själva lampfattningen) är coolt elegant i massiv mässing (maaaahhhhh!!!), likaså takkoppen, och sladden är en tvinnad guldfärgad textilsladd. Låter som poesi för en materialnörd som jag :)


 


 .....Nu tänker jag så det snurrar vart jag kan hitta plats för en sån här cool sak. I nuläget - inför flytten - känns alla rum uppkastade i luften och vi får se hur det blir när allt faller ned..... :) Trevlig söndagkväll på er kära läsare!Bild via Artilleriet3 kommentarer:

  1. Ja tack, den var riktigt fin! Måste inhandlas omedelbart bums.. också här finns plats och det tål att tänkas på vilken placering som gör sig allra bäst. Vackert!

    SvaraRadera
  2. Den var ju helt grymt cool! Mvh Johanna

    SvaraRadera