måndag 4 juni 2012

BESTLITE VÄGGLAMPAKlassikernas klassiker, Bestlite, en kärlek jag närt sen 90-talet då jag inte hade råd. Tills idag, då jag tänker i längre, vuxnare termer att jag skall unna mig det jag vill ha istället för temporära lösningar... Jag har turen att inreda åt många kunder som vill ha den hemma, så jag jobbar med Bestlite titt som tätt. Men nu är det min tur också. Men var ska jag börja? Likt Triss-reklamen - med mannen som inte vill öppna sin lott för han vill vara "kanske en miljonär" i en liten stund till - likadant sitter jag och fantiserar om lyckoscenariot att köpa alldeles för många Bestlite och var skulle jag ha dem? Svart eller vit? Vilken rum? Fler rum? På vägg eller från tak? Lång arm kort arm? Det finns alldeles för många snygga att välja på, och det finns så många kreativa lösningar med dessa fantastiska lampor. Jag börjar med att fantisera om vägglampan BL6. Tänk att ha dem högt upp på väggen som ovan? Har man högt i tak är ju detta en fantastiskt fin lösning, några Bestlite på rad som belysning i hallen. Sladdarna har nog de inneboende gömt bakom den där vitlackade plankan precis under lampan.

Här har man samma fina lösning i köket. Bestlite BL6 högt upp på väggen i köket. Ah! Så snyggt! Och man kan ju få till perfekt arbetsbelysning, det kan ju vara besvärligt när man inte har överskåp att gömma spotarna i och man har väldigt högt i tak. Här har man proffslöst det med elen och dolt den i väggen.Samma variant på köksbelysning, med svart armatur och dold el. Elegant.
Och en fantastiskt fin arbetshörna med dessa ljuvliga juveler på väggen. Så enkelt och snyggt med en rak arbetsbänk och två vägglampor på vardera sidan. Mumma. Detta var scenarion för BL6, men det finns naturligtvis lika många scenarier till varje lampa i hela sortimentet... Så var ska jag börja? ;)


Bild 1 Femina.dk, 2 Bo Bedre, 3 Gubi/Bestlite, 4 Pinterest


2 kommentarer:

 1. Hej,
  Hittade av en slump hit när jag satt och surfade på Bestlite lamporna :-)

  Jag håller med, har i många år kikat på dessa och gett tips till andra, och nu tror jag att vi slår till med två till köket vägglampor lite som påminner om dina bilder...

  Tidlös enkel elegans...

  Fantastisk fin blogg!

  Mvh Malin

  SvaraRadera