fredag 29 juni 2012

VITA GOLV OCH SEKELSKIFTE



Fredag! Tjohoo! Nu ska jag överge er ett par dagar för skärgården, men jag lämnar er med några fler vackra bilder från sekelskifteshuset vi smygkikade på häromdagen. Då var det glasverandan. Här kommer arbetsrum, hall och badrum och vackra detaljer i sekelskiftesstil. Enjoy!




Vill du läsa om när jag målade mitt plankgolv (på landet) så kan du läsa här och här. I detta hem har man sparat den fina fiskbensparketten i originalfärg, och bryter av med plankgolvet i hallen som får vara vitt.



Husets egna arkitektoniska detaljer....




....har inspirerat färgsättning. Sammanhållet och väl utfört, sjukt snyggt. Vill bo här :) Nu ni, nu ska jag ta tre Adirondackstolar , lillebror och hans flytväst, massa väskor och stora hunden och åka ut till barnen i skärgården! Tjohej vi ses och hörs , trevlig helg :)



Bild Fantastic Frank


2 kommentarer:

  1. Det var verkligen fina bilder!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Så vakre vinduer! Er selv lykkelig eier av en 20-talls leilighet med lignende vinduer, 2x4 ruter per glass, 3 glass per vindu og dype vinduskarmer. Selv om jeg selvsagt helst ikke vil skjule dem så trenger jeg en gardin til soverommet. Har tenkt på takhengte gardiner slik som du har mange bilder av. Men hvordan unngå at gardinen konkurrerer med et stort og vakkert vindu?

    Camilla

    SvaraRadera