torsdag 12 september 2013

LITEN KLASSISK SLASH TRENDIG KOPPARLAMPA TILL SIDEBOARDETTillägg
Hej igen! Denna lilla cooling fick sån respons och jag hade dessutom turen att få lite mer info om den av Länna Möbler som faktiskt själva är de som kläckte idén till lampan! De var ute efter en punktbelysning till en fönsterbänk eller sideboard. Och sedan utvecklade Ruben lighting själva armaturen och lade till ett handtag efter det. Den består av massiv koppar och har en exklusiv textilsladd och den främsta dimmern man kan få tag i :) Lovely va?

När jag ändå är inne och far på lampor - hur söt är inte denna? Och hows that for a mellanting mellan söt/piffig/trendig/klassiskt/cool. Som en gammeldags ljuskandelaber, med handhållare och allt, och med en stor modern glödlampa nedstucken. Så fin :) Ruben lighting är upphovsmannen, och den finner du här.


1 kommentar:

  1. Kul att du uppmärksammar armaturen. Idén till lampan kom från Länna Möbler, sedan utvecklade Niclas Hoflin (ägare och formgivare för Ruben Lighting) vår skiss och adderade ett handtag. Vår ide bakom armaturen var att skapa en vacker punktbelysning till ett fönsterbräde eller skänk. Vi behöver många ljuskällor när mörkret tränger på i Sverige. Armaturen består av massiv koppar, exklusiv textilsladd och den främsta dimmern man kan få tag på.

    SvaraRadera